Nieuws

Post voor Cambodja

Niks is leuker dan post krijgen, zeker in een land als Cambodja waar dat niet gebruikelijk is. We sturen twee exemplaren van het (financieel)verslag op naar Cambodja; naar VSO locatie in Phnom Penh en naar Sithonn Chan. We zijn erg benieuwd hoe onze contactpersoon van VSO en Sihtonn, onze Cambodiaanse projectassistent, hierop reageren. Sithonn is […]

Site 90% up to date

Hard werken wordt beloond. Onze site is voor 90% weer up to date. We moeten nog een en ander doen. U kunt echter weer terecht voor informatie en de foto’s van de workshops in Cambodja zijn ook te zien. Klik hier voor de foto’s.

Website under construction

Onze website wordt opnieuw online gezet. Door een communicatiefout in combinatie met reizen afgelopen maanden is door de provider de site van C4C offline gehaald. We zullen de site opnieuw moeten inrichten. Dit kost tijd. De teksten die nu op de site staan zijn verouderd. Onze excuses.

Eerste illustratieworkshops in Mondulkiri gestart

Vandaag hebben we eerste teachertraining aan leraren van basisscholen in de provincie Mondulkiri gegeven. We hebben de leraren uitleg gegeven van de illustratieworkshops die de leerlingen krijgen, verteld over de stichting en de doelstellingen. Ook is verteld dat de stichting mede mogelijk is gemaakt door het groot aantal sponsors (bedrijven en particulieren) en door de […]

ANBI status

Hoera! Stichting Colours4Children heeft haar ANBI status gekregen.Deze Algemeen nut beogende instellingen (ANBI’s) kunnen gebruikmaken van bepaalde belastingvoordelen bij erven, schenken, giften. Klik op de link voor meer informatie.